Max Rebartier

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. MAX RB397 REBARTIER BETONVLECHTAPPARAAT
  € 0,00 € 0,00
 2. MAX RB398 REBARTIER BETONVLECHTAPPARAAT
  € 2.722,50 € 2.250,00
 3. MAX REBARTIER ACCU 9.6V
  € 216,59 € 179,00
 4. MAX REBARTIER SNELLADER 7,2-24V
  € 131,89 € 109,00
 5. MAX REBARTIER VLECHTDRAAD 50st
  € 313,39 € 259,00
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Speciale Max-Rebartier voordelig online kopen | Tackerplein.nl

De Max-Rebartier kan goed worden gebruikt bij het vlechten van betonijzer. De Max-Rebartier is in de jaren 90 ontworpen om het vlechten van betonijzer te vereenvoudigen. De Max-Rebartier bespaart veel tijd en geld vergeleken met de vorige generatie vlechtapparaten. Door gebruik te maken van de Max-Rebartier, kan de productiviteit enorm verhoogd worden. De Max-Rebartier is uitgerust met een speciale accu waardoor er 30% minder energie nodig is per binding van betonijzer. Door de verbetering van de accu zijn mensen die bezig zijn met het vlechten van betonijzer 5x zo snel als het handmatig vlechten van beton. De Max-Rebartier is geschikt om vlechtdraad van 0,08mm te hanteren en is daarnaast ook ideaal bij het bevestigen van materialen. Vloerverwarmingsslangen op bouwstaalnetten kunnen via de Max-Rebartier eenvoudig en snel bevestigd worden. Wilt u graag beton gaan vlechten met een kwalitatief apparaat? Dan bent u bij Tackerplein.nl op het juiste adres.

Kwalitatief Max-Rebartier assortiment

Het Max-Rebartier apparaat is handig om betonijzer te vlechten. Tackerplein.nl biedt natuurlijk ook handige accessoires voor de Max-Rebartier aan. Met de accessoires kan de Max-Rebartier optimaal gebruikt worden tijdens het klussen. De Max-Rebartier is door de jaren heen uitermate goed ontwikkeld, waardoor u in no-time alle soorten betonijzer kunt vlechten. Neem afstand van al het gedoe meer met irritante vlechttangen, het is nu alleen maar een kwestie van de trekker overhalen. Het product bevat een uitgebreide handleiding die stap voor stap laat zien hoe het apparaat in zijn werk gaat. Er wordt onder andere toegelicht hoe de accu kan worden opgeladen en hoe er veilig gewerkt kan worden met de Max-Rebartier. Door het lichte gewicht van de Max-Rebartier, is het apparaat makkelijk in de hand te houden. De hoogwaardige afwerking van het handvat, verminderd overbelasting van de pols. De accu heeft een korte oplaadtijd, van 30 tot 35 minuten. Bij het Max-Rebartier apparaat worden 2 accu’s en een snellader geleverd. De bijhorende producten worden in een koffer geleverd.

Jarenlange ervaring van verbindingsapparaten

Voor een goeie Max-Rebartier, bent u bij Tackerplein.nl op het juiste adres. Met het ruime aanbod van goeie merken, stellen wij alle klanten erg tevreden met onze verbindingsapparaten. De verbindingsapparaten die worden gekocht krijgen een garantie van wel 7 jaar! Hiermee zijn alle producten die u koopt duurkoop. Met de scherpe prijzen en het aanbod van kwaliteit, is Tackerplein.nl de beste aanbieder van verbindingsapparaten. Is uw Max-Rebartier kapot? Dan bieden wij excellente service aan voor reparatie. In geval van nood repareren onze medewerkers uw Max-Rebartier. Voor vragen of adviezen over ons assortiment, kunt u altijd contact met ons opnemen.