Niettacker type SX niet

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. BOSTITCH SB-2IN1-E COMBO TACKER
    Normale prijs € 320,65 Speciale prijs € 252,89 € 209,00
  2. BOSTITCH SB156SX-1-E NIETTACKER 15-40MM
    Normale prijs € 410,19 Speciale prijs € 361,79 € 299,00
  3. BOSTITCH SX1838-E NIETTACKER
    Normale prijs € 301,29 Speciale prijs € 252,89 € 209,00
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bostitch niettackers online kopen bij Tackerplein.nl

Tackers zijn ontworpen om bepaalde materialen aan elkaar te kunnen koppelen. Er zijn veel andere apparaten die dit kunnen doen, alleen is een tacker veel praktischer. Een tacker is gewoonweg simpel gezegd een nietapparaat in een zwaardere versie, dat door veersysteem, perslucht nieten in materiaal schiet. De kantoor-nietmachine heeft iets waardoor de nieten gebogen worden. Dit hebben de tackers niet, waardoor het geschikt is voor zwaardere materialen. In de bouw zijn er veel tackers voor verschillende doeleinden. Meestal wordt de tacker gebruikt in de bouw, om banken, kasten en houten panelen vast te zetten. Op Tackerplein.nl vindt u niettackers (type SX) van het merk Bostitch. Het merk bestaat al meer dan 110 jaar en levert de beste kwaliteit. Met de toepassingen van kennis geeft het de expertise om alles te nieten. Daarom bieden wij dit diverse assortiment van Bostitch tackers aan. Ook biedt Tackerplein.nl een ruim en breed assortiment aan wat betreft bevestigingsmaterialen.

Bostitch niettacker type SX van topkwaliteit

Er is een ruime keuze aan niettackers van Bostitch. De tackers worden vooral veel gebruikt in de bouw. Daarom zijn de tackers van kwaliteit gemaakt om lang mee te gaan. De tackers worden namelijk lang en intensief in de bouw gebruikt. Wat handig is aan de niettackers (type SX) van Bostitch is dat de hendel eenvoudig te bedienen is. Door een veermechanisme komt er met een zachte druk op de knop veel kracht vrij. Zo wordt niemand meer moe van het intensief drukken op de knop. Ook bieden de niettackers van Bostitch de mogelijkheid om de diepte van de niet in te stellen. Zo worden er geen nietjes te diep of te ondiep in geslagen. Deze tackers zijn echt onmisbaar in de bouw voor een veilig en snel verloop van nieten. Dit is dus een echte must om dingen aan elkaar te kunnen krijgen. De tackers schieten wel nietjes van 15 mm tot 38mm. Dit zorg voor extra veiligheid en duurzaamheid. Door de olievrije motors zijn de tackers handig in gebruik. Er is geen onderhoud aan nodig. Met de comfortabele handvat zit de tacker altijd lekker in de hand. Hierdoor wordt de pijn van het lange vasthouden in de hand flink verminderd. Bij Tackerplein.nl verkopen wij nog vele andere tackers voor de bouw. Onze kennis van de apparaten is echt geweldig.

Een uitstekende service en snelle levering van diverse tackers

Naast de mooie Bostitch tackers die in 1 woord geweldig zijn, bieden wij nog vele andere producten aan voor de bouw-klusheld. Bij Tackerplein.nl bent u altijd bij het beste adres. Wij bieden een ruim en breed assortiment aan wat betreft de bouw. Ook hebben wij binnen ons bedrijf een reparatie service die het onderhoud van uw tackers bijhoudt of repareert. Wij proberen het onderhoud binnen 5 werkdagen te doen zodat u weer zo snel mogelijk aan het werk kunt. De garantie van de tackers zijn wel 7 jaar lang. Beter kan echt niet! Onze medewerkers staan altijd klaar om uw vragen over al onze tackers te beantwoorden. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0546-492740. Met ruim 25 jaar ervaring, zit u altijd goed bij ons!