Hand/ slagtackers

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kwalitatieve hand-slagtackers van topmerken | Tackerplein

Tackers worden vaak gebruikt in de bouw om bepaalde materialen aan elkaar te bevestigen. De Engelse benaming voor het woord tacker is eigenlijk nietmachine. Met een bepaalde pneumatische druk, gas of accu vielen de hand-slagtackers onder wapens. De kracht van de hand-slagtackers waren zo groot dat je mensen er ernstig mee kon verwonden. Er zijn veel verschillende hand-slagtackers voor verschillende soorten doeleinden. De hand-slagtackers van onze merken zijn geschikt voor de meubelindustrie, lijstenmakers, woningstoffeerders en vastslaan van folie aan de muur. Tackerplein.nl is heel innovatief, dat is ook de reden waarom wij zulke goeie hand-slagtackers van goede merken aanbieden. De meeste leveranciers van hand-slagtackers zijn al jaren lang bezig met het ontwikkelingen van hand-slagtackers. Door de innovatie van de leveranciers blijven de hand-slagtackers een van de belangrijkste spelers in de markt van bevestigingsmethoden. Voor alle soorten merk tackers ben je bij Tackerplein.nl altijd op het juiste adres! Bekijk hier ons laaggeprijsde assortiment.

Breed en gevarieerd aanbod aan hand-slagtackers

Vol trots biedt Tackerplein.nl de mooie hand-slagtackers aan. Met de kwalitatieve tackers proberen we elke klant blij te maken. De hendels van Bostitch tackers zijn handig te gebruiken. Met een lichte druk op de hendel komt er vrij makkelijk nieten uit om materialen aan elkaar te koppelen. Hierdoor hoef je nooit meer onbenullig hard te drukken waardoor je geen last meer krijgt van je hand. Het voordeel van een hand-slagtacker is dat je snel kan werken, er zijn geen losse spijkers die gepakt moeten worden. De nieten van de hand-slagtackers zitten in een magazijn, zo wordt er maar een paar keer bijgevuld. Als er met een nieuwe hand-slagtacker wordt gewerkt zorg er dan voor dat de handleiding wordt gelezen voor extra veiligheid. Zo weet je gelijk wat de machine doet en worden er verwondingen voorkomen. De kracht van een hand-slagtacker is zo hard dat er gelijk een nietje volledig in het materiaal wordt geschoten, dus wees voorzichtig.

Aandacht en service voor al onze klanten

Tackerplein.nl biedt een grote selectie van verschillende soorten merken. Wij vinden het uitermate belangrijk om alle klanten van dienst te kunnen zijn. Daarom streven wij ernaar om het persoonlijk contact zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bij schade aan de hand-slagtacker kan je altijd contact maken met onze reparatiedienst. Bij de hand-slagtackers die wij verkopen bieden wij ook een garantie van wel 7 jaar! Zo hoeft u in de komende toekomst niet verder meer te zoeken voor een goeie hand-slagtacker. Met ruim 25 jaar ervaring kan je altijd vragen stellen bij onze medewerkers. Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis!