Senco breedkramapparaten

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Senco WC150XP Niettacker / BF / TF
    Normale prijs € 548,36 Speciale prijs € 456,30 € 377,11
  2. Senco WC150XP Niettacker / BF / TF Glaslataanpassing
    Normale prijs € 600,70 Speciale prijs € 499,86 € 413,11
  3. Senco WC200XP Niettacker / BF / TF
    Normale prijs € 627,99 Speciale prijs € 565,20 € 467,11
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Senco breedkramapparaten online kopen | Tackerplein.nl

Handig gereedschap tijdens de bouw komt altijd goed van pas, vooral bij het bevestigen van verschillende soorten materialen. Met Senco breedkramapparaten is dit gegarandeerd te verwezenlijken. De Senco breedkramapparaten zijn van lichtgewicht, waardoor het apparaat lekker in de hand ligt. De Senco breedkramapparaten zijn ideaal om te gebruiken tijdens het bevestigen van dak- en muurvlit en rek- en latwerk. De Senco breedkramapparaten zijn ook handig voor het bevestigen van karton op hout en meubels, hierdoor worden objecten geïsoleerd. Natuurlijk kunnen de Senco breedkramapparaten ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Bij Tackerplein.nl bieden wij alleen het beste aan voor onze klant, de Senco breedkramapparaten zijn dan ook gemaakt van de beste materialen. Met een Senco breedkramapparaat wordt tevens ook nog eens veel tijd bespaart. Door het makkelijk schieten van nietjes kan er in een korte tijd veel bevestigd worden, een Senco breedkramapparaat werkt dan ook erg snel.

Divers Senco breedkramapparaten assortiment

Bij Tackerplein.nl hebben we natuurlijk niet één soort Senco breedkramapparaat, maar meerdere versies voor een geslaagde klus. Elk Senco breedkramapparaat heeft weer andere specificaties, waardoor het Senco breedkramapparaat gebruikt kan worden voor vele verschillende soorten klussen. Met een Senco breedkramapparaat is het eenvoudig om materialen aan elkaar te bevestigen. Het Senco breedkramapparaat heeft een ruime magazijninhoud waardoor er veel nietjes in kunnen, in totaal kunnen er wel 160 nietjes in. Het Senco breedkramapparaat is zo gemaakt dat er verschillende soorten formaten nietjes gebruikt kunnen worden, nietjes van 12mm tot 38mm zijn geschikt om te gebruiken. Het Senco breedkramapparaat bevat een knop waarmee een instelbare inslagdiepte berekend kan worden. Het Senco breedkramapparaat weegt 2,3 kg waardoor er de juiste druk wordt geplaatst op hout, karton en andere dergelijke materialen. Naast het Senco breedkramapparaat verkopen wij nog vele andere tackers. Tackers die werken op accu en gas zijn tegenwoordig populair. Vele mensen vinden een tacker met een snoer vervelend, aangezien ze hiermee niet vrij kunnen lopen. Daarom schaffen deze mensen een tacker aan die op accu en gas werkt.

Topservice voor alle klanten

Wij van Tackerplein.nl weten dat bevestigingsapparaten erg belangrijk zijn voor de bouw, daarom leveren wij alle tackers snel bij uw thuis. Tackers die voor 13.00 uur besteld zijn, worden de volgende dag al geleverd. Daarnaast bieden wij ongelooflijke service aan, kapotte tackers kunnen namelijk naar ons verzonden worden. Kapotte tackers zullen met vakmanschap en precisie gepareerd worden, zodat u weer goed aan het werk kunt gaan. Met 25 jaar ervaring en een garantie van 7 jaar bieden wij altijd kwalitatieve tackers aan. Voor vragen kan er altijd contact worden opgenomen worden met onze medewerkers.