S4 Kramapparaten

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. BOSTITCH 438S4-1 KRAMAPPARAAT 15-38MM
    Normale prijs € 710,27 Speciale prijs € 603,79 € 499,00
  2. BOSTITCH 650-S4-1 KRAMAPPARAAT 25-50MM
    Normale prijs € 913,55 Speciale prijs € 724,79 € 599,00
  3. BOSTITCH MIII FS FLOORSTAPLER
    Normale prijs € 809,49 Speciale prijs € 748,99 € 619,00
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

S4 kramapparaten voordeling online kopen | Tackerplein.nl

Kramapparaten zijn al jarenlang populair als bevestingsapparaten, het is eenvoudig, simpel en makkelijk om te gebruiken. Om materialen goed en stevig aan elkaar te koppelen is een s4 kramapparaat handig om te hebben. Kramapparaten zijn de ideale nietmachines, maar dan beter en sneller. Met de topmerken zoals Bostitch zijn wij altijd de beste aanbieders van kramapparaten. Het s4 kramapparaten is geschikt voor erg zware industriële toepassingen. Kramapparaten zijn een soort tackers, alleen maken kramapparaten gebruik van krammen. Krammen zijn andere bevestigingsmaterialen dan nieten en stripnagels. De s4 kramapparaten zijn van geweldige kwaliteit waardoor het kramapparaat lang mee zal gaan. Dus wilt u graag goed klussen? Schaf dan een s4 kramapparaat voor de beste resultaten. Door het omhulsel van de kunststof is het kramapparaat erg licht en makkelijk om mee te nemen van de klus bestemming. Koop het s4 kramapparaat en kom met een topproduct thuis.

Uitgebreid S4-kramapparaat assortiment

Het s4 kramapparaat is in diverse exemplaren beschikbaar. Bij Tackerplein.nl vindt u altijd wat u zoekt op het gebied van tackers. Nergens anders vindt u de garantie en kwaliteit als hier. Het s4 kramapparaat is speciaal ontworpen om krammen in hardhout te bevestigen. Krammen hebben een U-vorm met daaraan een scherpe punt gevestigd. De kram heeft twee poten, de ene poot is net iets langer dan de andere poot waardoor het vastslaan van de krammen makkelijker maakt. Meestal vindt u krammen terug in prikkeldraad of kippengaas. Mensen die veel bezig zijn met hardhout hebben het s4 kramapparaat hard nodig om een goed resultaat te krijgen. Met het uitgebreide draaimechanisme van het s4 kramapparaat is alles veilig en netjes af te stellen. Door de smalle en lange neus van het s4 kramapparaat is het gemakkelijk om toegang tot smalle vervelende hoeken te krijgen. Het s4 kramapparaat wordt veel gebruikt bij het segment bouwbedrijven, timmerfabrieken, parketleggers en interieurbouwers. Bij het s4 kramapparaat horen natuurlijk krammen, op Tackerplein.nl vindt u een groot aanbod van krammen. Met de verschillende type en soorten krammen kunt u elke klus gemakkelijk opknappen!

Topservice en garantie voor alle tackers

Voor een uitstekende service bent u bij Tackerplein.nl op het juiste adres. Tackerplein.nl heeft vergeleken met andere leveranciers een veel groter aanbod. Wat ons zo uniek maakt is dat wij een garantie van 7 jaar geven, zo gaan de tackers erg lang mee en bespaart de klant veel geld. Als de tacker helaas wat schade oploopt hebben wij topservice om dit op te lossen. Met een professionele reparatiedienst maken we de tackers in korte tijd weer goed. Met ruim 25 jaar ervaring kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en adviezen.