Q-Kramapparaten

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. KIT PRO S8/51-B1 KRAMTACKER
    Normale prijs € 499,89 Speciale prijs € 337,59 € 279,00
  2. Kitpro BS1416/67 A1 COMBITACKER
    Normale prijs € 627,99 Speciale prijs € 435,31 € 359,76
  3. SENCO SQS55 KRAMTACKER
    Normale prijs € 1.204,48 Speciale prijs € 725,15 € 599,30
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Geweldige prachtige Q-kramapparaten online kopen | Tackerplein.nl

Tackers zijn erg handig om materialen aan elkaar te kunnen bevestigen. Een Q-kramapparaat is eenvoudig en snel in gebruik bij het goed en stevig bevestigen van materialen. Iedereen die bezig is in de bouwsector heeft eigenlijk een Q-kramapparaat nodig, de efficiëntie van het Q-kramapparaat is gewoonweg geweldig. Met de prachtige topmerken die wij bieden bij Tackerplein.nl is iedere klant tevredengesteld met de kwaliteit. Vroeger werd een Q-kramapparaat ook wel een pistool genoemd. Men noemde dit een pistool, omdat het harde spijkers of krammen schiet. Gelukkig wordt het hedendaags niet gebruikt als pistool, maar voor het gemakkelijk vastzetten van materialen. Door het prachtige Q-kramapparaat zijn alle materialen in no-time aan elkaar bevestigt. Om de Q-kramapparaten zolang mogelijk mee te laten gaan hebben wij verschillende toebehoren voor de apparaten. Met de toebehoren van Q-kramapparaten proberen wij elke klant optimale service te bieden.

Breed en ruim Q-kramapparaat assortiment

Q-kramapparaten zijn handig voor het bevestigen van vele materialen. Daarom is het handig dat iedereen een Q-kramapparaat aanschaft. Met het brede en ruime aanbod van Tackerplein.nl bieden wij veel variatie aan voor elke klant. Hierdoor zit er altijd wel het juiste product bij om materialen zorgvuldig aan elkaar te kunnen bevestigen. Met het unieke design van het Q-kramapparaat valt het apparaat lekker in de hand. Het Q-kramapparaat hoeft niet strak vastgehouden te worden, door de speciale vorm van het handvat. Met de hoge kwaliteit van de Q-kramapparaten en de lage prijzen, zijn al onze klanten erg tevreden over het aanbod. Het Q-kramapparaat is erg geschikt voor het bevestigen van materialen die uit hout bestaan. Door de speciale krammen wordt het hout op de juiste manier bevestigt. Voor de echte knutselaars die hout gebruiken, is het Q-kramapparaat ideaal om te gebruiken. Naast de geweldige Q-kramapparaten biedt Tackerplein.nl nog vele andere soorten bevestigingsapparaten aan.

Altijd service bij Tackerplein.nl

Bij Tackerplein.nl geloven wij in perfecte service voor al onze klanten. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebeid van bevestigingsmaterialen willen wij iedereen zo goed mogelijk helpen met hun aankoop. Daarom bieden wij een garantie van wel 7 jaar en hebben wij een eigen reparatiedienst. Als een Q-kramapparaat stuk is, zullen wij het apparaat zorgvuldig en snel repareren.  Met de snelle verzending zijn alle producten die voor 14.00 uur besteld zijn, morgen in huis. Bekijk daarom snel het uitgebreide aanbod voor de makkelijkste bevestigingsapparaten. Voor vragen of adviezen kunt u altijd bij ons terecht.