Beton Bradnailer

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. BOSTITCH SB-HC50FN CONCRETE BRADAPPARAAT
    Normale prijs € 470,69 Speciale prijs € 398,09 € 329,00
  2. KIT PRO B16/50C1 FST / STAALSTRIPAPPARAAT
    Normale prijs € 499,89 Speciale prijs € 325,49 € 269,00
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Beton Bradnailer

Diverse beton-bradnailer online bestellen

Er zijn verschillende gereedschappen om spijkers in diverse materialen te schieten, maar voor beton kan u het best een speciale beton-bradnailer gebruiken. Voor beton kunt u een betontacker gebruiken waarmee u spijkers in het beton kan schieten. Een tacker is een gereedschap dat verschillende materialen met elkaar verbindt. Een tacker kan op luchtdruk zijn maar ook op batterij, dat dan met erg veel kracht bevestigingsmaterialen ergens in schiet. De betontackers in ons assortiment zijn niet geschikt voor gewapend beton. Bij Tackerplein.nl heeft u verschillende betonbradnailers en bijbehorende bevestigingsmaterialen voor uw klus. Tackers zijn perfect voor bij bedrijven in de bouw, maar zijn ook perfect om thuis te gebruiken. De beton-bradnailers zijn van een uitstekende kwaliteit en ze zijn erg veilig, want als u de trigger ingedrukt houdt gebeurt er niks. Wanneer de punt van de tacker het beton aanraakt, dan schiet de tacker één bevestigingsmateriaal in het beton.

De beste betontackers bij Tackerplein.nl

De beton-bradnailers zijn ideaal om beton mee af te werken of met veel kracht aan elkaar te bevestigen. Veel tackers zijn erg zwaar en u moet niet vergeten dat het erg gevaarlijk kan zijn, ook al is de tacker al beveiligd. De tackers in ons assortiment zijn van topkwaliteit die worden geleverd in een koffer zodat u de betontacker goed en veilig kan opbergen en voor wanneer nodig, handig om mee te nemen. De beton-bradnailers hebben een comfortabel handvat door het rubber, hierdoor hebt u meer grip op het apparaat. In het magazijn van de tackers moeten de bevestigingsmaterialen worden geplaatst. In de meeste tackers passen 100 bevestigingsmaterialen zodat u niet de hele tijd het magazijn hoeft te herladen. Bij ons kunt u verschillende bevestigingsmaterialen bestellen, zoals de betonbrads voor de betontackers, verschillende stripnagels, rolnagels en nieten. Met deze bevestigingsmaterialen kunt u veel verschillende materialen aan elkaar bevestigen en zo ook beton. Met een betontacker kunt u  ook andere spijkers en nieten gebruiken. Om iets aan beton te bevestigen kan u betonbrads gebruiken die in onze webshop te bestellen zijn.

Alle tackers snel geleverd en van een uitstekende kwaliteit

Voor de beste tackers en bevestigingsmaterialen bent u bij Tackerplein.nl aan het juiste adres. Wij hebben verschillende tackers en bevestigingsmaterialen in het assortiment die u helpen om iets aan elkaar te bevestigen. Wanneer u de bestelling voor 13.00 uur heeft geplaatst, dan kan u de bestelling de volgende dag in huis of op het werk hebben. Als uw bestelling boven €150,- is, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Omdat wij veiligheid belangrijk vinden kan u bij ons via iDeal veilig betalen. Als u vragen heeft en contact met ons wil opnemen kunt u een mail sturen naar info@tackerplein.nl of u kunt het contactformulier invullen. Omdat er veel verschillende tackers zijn kan u ook contact met ons opnemen voor persoonlijk advies waarbij wij helpen met uw keuze.