Gas tackers voor stripnagels

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. KIT PRO A34/90-J2000 STRIPNAGEL TACKER
    Normale prijs € 918,39 Speciale prijs € 555,39 € 459,00
  2. Paslode IM350+
    € 821,59 € 679,00
  3. Paslode IM90Ci
    € 1.087,79 € 899,00
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Gas tackers voor stripnagels

Makkelijk bedienbare gas tackers voor stripnagels | Tackerplein.nl

Tackers zijn echt geweldige apparaten voor het bevestigen van materialen. Bij Tackerplein.nl hebben wij al 25 jaar ervaring op het gebied van tackers. De gas tackers voor stripnagels zijn onder de mensen in de bouw erg populair. De gas tackers voor stripnagels kunnen voor vele werkzaamheden worden gebruikt. Met het brede en ruime assortiment bieden wij u vele goede gas tackers aan. De gas tackers voor stripnagels zijn geselecteerd op de beste merken.

Met merken zoals Kit Pro en Paslode kunt u nooit een verkeerde gas tacker voor stripnagels kiezen. De gas tackers voor stripnagels zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Door het gebruik van kwalitatieve materialen zal de gas tacker voor stripnagels lang meegaan. Naast de geweldige gas tackers voor stripnagels, bieden wij nog vele andere soorten tackers aan. De Max tackers staan bekend om hun goede reputatie en aanbod van perfecte tackers.

 

Breed en ruim gas tackers voor stripnagels assortiment

Mensen die opzoek zijn naar uitstekende gas tackers voor stripnagels, zijn bij Tackerplein.nl op het juiste adres. Zo bieden wij gas tackers aan met een grote magazijncapaciteit. De gas tackers voor stripnagels zijn geheel snoerloos waardoor er vrij kan worden bewogen. De gas tackers hebben een functie waardoor de diepte inslag van een stripnagel bepaald kan worden. De gas tackers voor stripnagels zijn zo gemaakt dat er veel verschillende formaten stripnagels kunnen worden gebruikt.

De gas tackers voor stripnagels zijn erg geschikt voor het afwerken van wanden en plafonds. Bekisting en beplatingen kunnen ook prima bevestigd worden met de gas tackers. Bij de gas tackers voor stripnagels kunnen er vele soorten formaten stripnagels gebruikt worden. Voor adviezen over welke stripnagel het beste past bij uw werkzaamheden, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Garantie en service bij Tackerplein.nl

Naast de verkoop van gas tackers voor stripnagels, bent u bij ons ook op het juiste adres voor reparatie en onderhoud van uw tacker. Met een speciale reparatiedienst binnen ons bedrijf, kunnen wij uw tacker in no-time weer repareren. De reparatiewerkzaamheden worden binnen 5 dagen uitgevoerd, zodat u weer snel aan de slag kunt gaan met uw tacker. Daarnaast is er ook nog eens tot maximaal 7 jaar garantie op uw tacker.

Het online bestellen bij Tackerplein.nl gaat veilig en vertrouwd door onze betalingsmethodes. U kunt gebruik maken van iDeal, PayPal en bankoverschrijvingen. Bij vragen of adviezen over ons assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen of bellen naar 0546 492 740.