Gas tackers voor krammen

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Paslode IM200/50 S16
    € 761,09 € 629,00
  2. SENCO GT40FS GAS HEKWERK NIETMACHINE
    Normale prijs € 942,54 Speciale prijs € 906,29 € 749,00
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Gas tackers voor krammen

Gastackers voor krammen | Tackerplein.nl

Gastacker zijn zeer gewaardeerde apparaten om materialen mee te bevestigen. Voornamelijk door het gemak waarmee materialen aan elkaar geniet kunnen worden. Tackers worden daarom veel gebruikt in de bouwsector. De gastackers van Tackerplein zorgen ervoor dat uw materialen zorgvuldig aan elkaar worden geniet. Tegelijkertijd heeft u met deze gastacker veel meer bewegingsvrijheid. U bent tenslotte niet gebonden aan een compressor wat bij andere tackers wel het geval is. De gastacker voor krammen is slechts 3 kg zwaar wat de bewegingsvrijheid nog meer bevorderd. De levensduur van onze gaspatronen bedraagt 1000 bevestigingen en tijdens deze levensduur van het gaspatroon kunnen krammen geniet worden van 25mm tot 32mm. Krammen en nieten worden vaak door mensen verwisseld. Deze bevestigingsmaterialen lijken erg op elkaar, maar krammen hebben langere poten dan nieten. Hierdoor zijn ze in tegenstelling tot nieten geschikter om zwaardere materialen te nieten. Naast de bouwsector worden krammen ook veel gebruikt voor het nieten van gaas, schrikdraad en ijzerdraad aan de bevestigingspalen.

Uitgebreid en sterk assortiment tackers

Het assortiment gastackers van Tackerplein is zeer uitgebreid en bevat diverse sterke merken. Al deze tackers zijn geschikt om diverse materialen aan elkaar te nieten en zo een sterke verbinding te creëren. In ons assortiment gastackers voor krammen vindt u o.a. de merken KIT PRO, Paslode en Senco. Deze merken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit onderdelen in de tackers. Door deze hoge kwaliteit onderdelen is de KIT PRO S8/75-J2000 in staat om met een volle accu maar liefst 5000 krammen te schieten! De Paslode IM200 S16 kan met een volle accu 4000 krammen schieten, maar is de accu is wel in twee uur weer volledig opgeladen. Tot slot is de Senco GT40FSgeschikt om mee te werken tijdens temperaturen van -7 graden tot 49 graden Celsius. Kortom kwaliteitsproducten met ieder hun eigen sterktes! Niet voor niets bieden wij u maar liefst 7 jaar garantie op al onze tackers. Tackerplein is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van tackers met een eigen werkplaats. Hierdoor kennen wij onze producten als geen ander. Wilt u advies over welke tacker voor u het beste geschikt is? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met een goed advies. Ons ruime assortiment gastackers voor krammen is uit voorraad leverbaar. Hierdoor zijn wij in staat om altijd een snelle levering te verzorgen, dit zorgt ervoor dat u bij uitval van uw huidige gastacker snel de vervangende tacker kunt inzetten en zo niet veel uitval heeft.

De beste gastackers gemakkelijk online besteld

Wanneer u een keuze uit een van onze gastackers heeft kunnen maken is deze gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Onze tackers zijn uit voorraad leverbaar en worden daardoor binnen 3 werkdagen bij u bezorgd. Wanneer uw bestelwaarde meer dan €150,- (excl. B.T.W.) bedraag wordt u bestelling Franco verzonden. Mocht de bestelling toch niet voldoen aan uw wensen dan heeft u 14 werkdagen herroepingsrecht. Naast het bestellen in onze webshop kunt u ook altijd langskomen in onze werkplaats voor advies of vragen. Naast de gastackers leveren wij ook alle andere soorten tackers en benodigdheden. Zo bent u in één bestelling voorzien van alles wat u nodig bent.