Accu en gas tackers

Accu- en gas tackers online kopen | Tackerplein.nl

Een gastacker is een spijkerspistool, die op gas werkt en waarmee u verschillende materialen aan elkaar kunt nieten. Om twee materialen aan elkaar te kunnen bevestigen, moet uw gastacker wel gevuld zijn met spijkers. Zo kunt u bijvoorbeeld hout en staal op beton bevestigen met een gastacker. Daarnaast kunt  u ook voor een accutacker kiezen, hiermee kunt u gemakkelijk en snel nieten schieten in verschillende materialen. De accutackers worden veelal gebruikt bij het stofferen van meubels en door afwerkbedrijven voor een mooie en strakke afwerking. Bij Tackerplein.nl bent u aan het juiste adres, als u op zoek bent naar accu- of gastackers. Deze tackers kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop en dat voor de scherpste prijzen.

Diverse aanbod aan accu- en gas tackers van topkwaliteit

Tackerplein.nl heeft een ruim assortiment op het gebied van tackers, bevestigingsmaterialen en compressoren. Zo bieden wij verschillende gastackers, accutackers en T-nagelapparaten aan. Tackerplein.nl onderscheid zich door net dat stukje extra service te bieden dan de concurrent. Zo bieden wij persoonlijke service en hebben wij zelf een team van technisch specialisten in huis, die het onderhoud van uw tackers kunnen verzorgen. Bij Tackerplein.nl bieden wij ook compressoren aan, die veelal nodig zijn om een tacker te kunnen gebruiken. De compressor kan luchtdruk opbouwen, waardoor uw tacker de optimale kracht heeft, om spijkers of nieten in verschillende materialen te schieten. Accutackers en gastackers worden steeds populairder, omdat ze makkelijker in gebruik zijn en er geen compressor nog is om kracht op de tacker te krijgen. Naast de aanschaf van tackers bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud en reparaties. Tevens kunt u bij ons ook verschillende bevestigingsmaterialen verkrijgen. Bij bevestigingsmaterialen kunt u denken aan onder andere nietent-nagels en stripnagels. In onze nietwijzer vindt u de juiste bevestigingsmaterialen voor iedere soort tacker.

Voordelen accutacker:

Het gebruik van accutackers biedt vele voordelen. Zo is het een handig hulpmiddel om snel materialen op elkaar te kunnen bevestigen. Ook het ontbreken van kabels en verlengsnoeren is een groot voordeel van een accutacker. Doordat deze tacker op een accu werkt, bent u niet gebonden aan snoeren, waardoor u ook niet beperkt kunt raken in uw bewegingsvrijheid. Met een accutacker kunt u materialen aan elkaar nieten op elke plek die u maar wenst, zo lang de accu maar voldoende is opgeladen. Een tweede voordeel is dat de accutacker met dezelfde kracht kan nieten als een elektrische tackers. U bent dus veel flexibeler in uw bewegingsvrijheid, terwijl u geen kracht inlevert tijdens het nieten. Een win-win situatie dus. 

Voordelen gastacker:

Net zoals de accutacker heeft de gastacker ook enkele interessante voordelen. Zo ontbreken ook bij de gastackers de kabels en verlengsnoeren. Hierdoor bent u met deze tacker ook voorzien van meer bewegingsvrijheid, dan wanneer u gebonden bent aan een compressor. Daarnaast gaan de gasbusjes waarmee de gastacker niet, tot wel 1000 schoten mee. Ook zijn ze heel eenvoudig te vervangen. Het gebruiksgemak ligt dus erg hoog bij een gastacker.

Wanneer u gebruik maakt van een accu tacker of een gastacker, bent u wel gebonden aan de accu of de gasbuisjes. Ook voor deze accessoires is Tackerplein.nl uw geschikte partner. Wij leveren de accu tackers met goede bijbehorende accu’s. Mocht u onverhoopt toch problemen ondervinden met de accu, dan helpt onze werkplaats u graag. Onze eigen ervaren monteurs onderzoeken graag uw accu tacker om zo het probleem te verhelpen. Mocht u twijfelen over de prestaties van uw accutacker, schroom niet en neem contact met ons op. Ook voor de gastackers heeft Tackerplein.nl alle benodigde toebehoren. Zo bieden wij diverse nieuwe gaspatronen aan, wanneer u huidige gaspatroon leeg is. Doordat onze gaspatronen uit voorraad leverbaar zijn heeft u deze snel in huis. Hierdoor kunt u uw gastacker gemakkelijk in bedrijf houden.

Snelle levering en een maatgevende service

Bij Tackerplein.nl bestelt u gemakkelijk, veilig en snel uw nieuwe tacker. Wij bieden altijd een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige A-merken tackers op vooraard aan. Als u voor 13.00 uur besteld, kunt u uw bestelde producten de volgende dag al in huis of op de zaak verwachten. Ook bieden wij de mogelijkheid om de door u bestelde producten bij ons in Almelo af te halen. U kunt bij ons op verschillende veilige manieren betalen. Voor vaste klanten is mogelijk om hun producten op rekening aan te schaffen. Voor onderhoud of reparatie van uw tacker kunt u altijd bij ons terecht. Wilt u graag advies op maat? Neem dan snel contact op met ons team van specialisten, die u de juiste informatie kunnen verschaffen over de verschillende tackers uit ons assortiment.

De nietenwijzer

Wanneer u tackers gebruikt, heeft u natuurlijk ook nieten nodig. Maar welke nieten zijn geschikt voor uw klus en welke nieten passen er bij uw tacker? Op deze vragen heeft Tackerplein.nl het antwoord. Namelijk de nietenwijzer. Aan de hand van deze nietenwijzer kunt u op een eenvoudige manier achterhalen welke nieten geschikt zijn voor uw klus, met uw tacker. Door het invullen van het merk tacker welke u gebruikt in combinatie met het model, krijgt u een overzicht te zien met alle geschikte nieten die bij uw tacker passen. Of u nu gebruik maakt van een gas tacker of een accu tacker, voor elk soort tacker geeft de nietenwijzer u een overzicht van geschikte nieten. Het overzicht geeft u tevens direct de prijs en de mogelijkheid tot bestellen. Op deze manier heeft u binnen no-time de juiste nieten besteld voor uw klus!